Opel web
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker: Politie Keurmerk Veilig Wonen

Je hebt vast weleens de sticker achter ramen of deuren zien staan met de woorden Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bedrijven dat deze keurmerk hebben en gebruiken hebben de goedkeuring van de politie voor de producten dat ze gebruiken om woningen veilig te houden.

De slotenmaker

Als een slotenmaker Den Haag aan de voorwaarden voldoet en in aanmerking komt kunnen ze het Politie Keurmerk Veilig Wonen aanvragen. Wanneer ze dan een klus hebben en nieuwe sloten op de deur zetten bij een klant kunnen ze ook het Politie Keurmerk Veilig Wonen gebruiken. De woning heeft goedgekeurde sloten en is dus goed beveiligd waardoor de sticker Politie Keurmerk Veilig Wonen geplat kan worden.

Niet alle sloten hebben het

Niet alle sloten dat een slotenmaker Den Haag gebruikt hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen en dit geeft de slotenmaker ook aan. Alleen als de klant de sloten koopt met het keurmerk krijgen ze de sticker Politie Keurmerk Veilig Wonen op de raam of deur geplakt. De slotenmaker Den Haag moet immers kunnen waarborgen dat het keurmerk aan de hoogste standaard voldoet maar heeft ook goedkopere sloten voor de klanten die er geen behoefte aan hebben, Sommige mensen willen nou eenmaal gewoon een slot op de deur en willen er niet veel geld aan kwijt zijn.

slotenmakerdenhaag.nl/

slotenmaker-services.nl/