Opel web
Image default
Recreation / Autos

Garage in Veenendaal nodig?

Heeft u een garage in Veenendaal nodig? Bij Garage Geurtsen kunt u terecht! Wij zijn een garage en autobedrijf in Veenendaal, en het is bij ons mogelijk om voor ieder merk en iedere soort auto langs te komen. Zowel klanten waarvan de voorkeur uitgaat naar een nieuwe auto of juist een occasion kunnen ook bij ons terecht. Zoals u ziet, wij zijn er voor iedereen en iedere auto. We zijn in staat om nieuwe auto’s te leveren, maar ook om occasions aan te bieden die betrouwbaar zijn waar u uit kunt kiezen.

Garage in Veenendaal voor service & onderhoud

Ook voor service en onderhoud van auto’s zijn we te bereiken. We verkopen nieuwe en tweedehands auto’s aan onze klanten, en die moeten uiteraard onderhouden blijven. Zes dagen per week is garage Geurtsen beschikbaar om bij langs te komen. Maandag tot en met vrijdag kunt u naar ons toe rijden tussen half 8 en kwart over 5. Donderdagavond kunt u zelfs van zeven uur ’s avonds tot negen uur langskomen en op zaterdag zijn we een groot deel van de dag beschikbaar tussen half 9 en drie uur. Er is altijd ruimte om bij ons langs te komen, dus doe dat vooral gerust. U kunt ook langskomen voor een spoedreparatie. Maak een afspraak via de website voor jaarlijks onderhoud.

Andere diensten

Niet alleen nieuwe auto’s, tweedehands auto’s en service & onderhoud doet garage Geurtsen aan, maar we hebben ook andere diensten! We doen bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bandenwissel in de winter en in de zomer. Wanneer u thuis weinig ruimte heeft in de schuur voor de banden, kunnen ze ook bij ons in de stallen opgeslagen worden. Dan heeft u weer meer ruimte om aan andere dingen te besteden. Onze monteurs zijn daarnaast in staat om een airco service uit te voeren op uw auto, of zelfs een chiptuning waarmee u comfortabeler kunt rijden. Tot slot zijn schadeherstel, autoruit service en auto cleaning ook allemaal dingen die wij voor u kunnen doen. Alles op en aan een auto kan garage Geurtsen voor u doen, u hoeft enkel een afspraak te maken.