Opel web
Image default
Recreation / Autos

Met spoed een hoogwerker huren in de omgeving van Arnhem

Samen met mijn collega’s hebben wij met spoed een nieuw hoogwerker moeten huren in de omgeving van Arnhem. Wij hebben zelf ook een hoogwerker bij ons in het bedrijf, maar deze is helaas bij een opdracht van een klant kapot gegaan en is nu bij de garage voor reparatie. Maar de volgende dag hadden we weer een hoogwerker nodig voor een andere klant! Daarom moesten we binnen nu en 24 uur een hoogwerker ergens zien te regelen.

Hoogwerker vinden in de omgeving van Arnhem die beschikbaar was

Met drie collega’s zijn we meteen in de omgeving van Arnhem gaan rondvragen waar we een hoogwerker konden huren voor een dag. Maar vele bedrijven waren niet voorbereid genoeg om ons meteen een hoogwerker mee te geven. Dit was natuurlijk ontzettend balen voor ons. Zelfs onze connecties konden niks voor ons doen in zo’n korte tijd. Gelukkig bestaat het internet en zijn we daar als een speer op gaan kijken. Na ongeveer tien minuten hadden we een bedrijf gevonden die eventueel ons kon helpen. We namen direct contact op met het bedrijf en legde onze situatie uit en waarom we hem binnen minder dan 24 uur nodig hadden. Ze waren erg begripvol voor ons en zouden kijken wat ze voor ons konden betekenen. Na ongeveer twee uur kregen we een telefoontje dat het mogelijk was om een hoogwerker te huren en dat we deze de volgende ochtend meteen konden ophalen. We sprongen alle drie een gat in de lucht.

Snel geregeld!

De volgende ochtend waren we direct bij het bedrijf waar we de hoogwerker van mochten huren. Hij liet ons de instructies zien van de hoogwerker, omdat wij een ander soort gewend zijn. Daarna konden we hem gewoon meenemen en aan het einde van de dag terug brengen. Het personeel was erg vriendelijk en ze hadden echt goede service. Hierdoor was onze opdracht gered en konden we gewoon ons werk doen zonder enige moeite.

Bezoek de website

Wilt u ook een hoogwerker of andere wagens huren? Bekijk dan de website jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over het assortiment wat zij hebben.