Opel web
Image default
Recreation / Autos

Pap, zijn we er al

De laatste vakantierit ligt nog vers in je geheugen. Jullie waren de straat nog niet uit, of het gedoe op de achterbank begon al. Je had nog zo gezorgd voor een tas met speelgoed voor de kinderen voor op de achterbank om ze zoet te houden, en die cd van Ernst en Bobbie waar je kinderen zo dol op zijn heeft de hele rit naar Zuid Frankrijk opgestaan. Jij kon alle liedjes op het laatst wel dromen, en om de paar kilometer weerklonk de stem van je kinderen; ‘pap, zijn we er al’. Op dat moment nam jij je voor om het tijdens een volgende autorit echt heel anders aan te pakken.

Wat doe je met wifi in je auto

Wij willen jou wel wat suggesties geven hoe je een lange autorit met je kinderen kan doorkomen zonder gekmakende cd en zonder gezeur. Je maakt gebruik van de wifi die in jouw auto verwerkt zit door je kinderen een tablet computer in hun handen te drukken bij het instappen. Dan weet jij zeker dat ze lief spelen, en dat ze rustig zijn. Nou ja, voor zolang als de accu van de tablet het volhoudt dan.

De tablet opladen in de auto

Het ideale systeem zou de tablet op zijn plek houden achterin je auto, zodat je kinderen er niet mee kunnen gaan gooien, en daarnaast zou de tablet ook voortdurend opgeladen worden. Dat klinkt als toekomstmuziek, maar het is nu al in de winkel verkrijgbaar. We hebben het over de actieve tablethouder van Brodit. Op deze manier kan je overal in de auto kijken naar de tablet en worden lange ritten weer plezierig. In plaats van mopperen over de lange autorit komt er nu geregeld een andere vraag ‘pap, hoe lang nog voor we er zijn, we willen nog een filmpje kijken.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit

Gerelateerde artikelen

Tips bij het kopen van een laadpaal voor je elektrische auto

Telefoongesprekken voeren vergt vaardigheden

Drie manieren om je huidige auto te verkopen