Opel web
Image default
Vervoer en transport

Vind een dealerschap in Zuid-Holland waar u een Doosan heftruck kunt kopen

Lijkt een Doosan heftruck u een aantrekkelijke optie voor uw bedrijf? De vorkheftrucks van dit topmerk worden in Zuid-Korea of Duitsland geproduceerd volgens strikte standaarden op het gebied van kracht, duurzaamheid en comfort. Als u een Doosan heftruck wilt kopen in Zuid-Holland, dan bent u aan het juiste adres bij Rogo Machines B.V. Deze dealer is gespecialiseerd in Doosan en is gevestigd in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee. Bij deze zaak krijgt u persoonlijk advies van experts over welke vorkheftruck het geschiktst is in uw situatie. U heeft er de keuze uit Doosan heftrucks uit twee verschillende series: de Series 7 Pro en de GX-series.

De nieuwe Series 7 Pro vorkheftrucks

De Series 7 Pro omvat de nieuwste generatie heftrucks van Doosan. Deze werken op een nieuwe dieselmotor die zuinig in het verbruik is en weinig geluid maakt. De motor voldoet aan de Tier 4-normen die gesteld zijn door ETA, zonder dat hiervoor een roetfilter of een Diesel Particle Filter voor nodig zijn. De Series 7 Pro vorkheftrucks hebben weinig onderhoud nodig, met name de oliebadremmen zijn zeer betrouwbaar. Het is dus een goede investering om een Doosan heftruck uit deze serie te kopen bij de speciaalzaak in Zuid-Holland. Ook de bestuurders van de heftrucks zullen uw keuze waarderen, omdat de stoelen van deze heftrucks comfortabel zijn en versteld kunnen worden om de juiste werkhouding te garanderen.

Doosan vorkheftrucks uit de GX-series

Als u een Doosan heftruck uit de GX-series gaat kopen, heeft u verschillende opties wat betreft de motor, het hefvermogen en de banden. Deze heftrucks zijn beschikbaar met een motor die op LPG werkt of met een dieselmotor. Het minimale hefvermogen is 2.000 kilogram en het maximale vermogen is 3.000 kilogram. De heftrucks zijn uitgerust met elastische volrubber banden, maar u heeft ook de optie om te kiezen voor luchtbanden of voor non-markingbanden die tijdens het rijden geen sporen van koolstof achterlaten op de vloer.

https://www.rogo.nu/