Opel web
Image default
Recreation / Autos

Wat je kan kopen van de loterijprijzen

Bijna heel Nederland doet mee met een vorm van de loterij. We kunnen hele dagen zo niet weken wegdromen over wat we zouden doen met het prijzengeld. Om jullie bewust te maken van de mogelijkheden geef ik hierbij tips hoe je het prijzengeld van de loterij het best besteden kan. We gaan er natuurlijk wel van uit dat we een grote prijs winnen zoals de jackpot staatsloterij

Koop de nieuwe Bugatti
Chiron Mocht je dan ooit een prijs winnen van 30 miljoen. Doe me een lol en koop de nieuwe Bugatti Chiron. Dit 3,5 miljoen dollar kostende monster is echt de droom auto van iedereen. De auto bereikt de snelheid van 400 kilometer per uur in 42 seconden en jaagt er op deze snelheid dan ook de bijna 100 liter grote tank in 9 minuten doorheen. Vanuit stilstand zit je binnen 2,2 seconden in de 100 en de auto heeft een 8.0 liter motor. Het heeft 10 radaiatoren om de motor koel te houden en heeft 4 turbo’s. Een echte aanwinst voor een prijswinnaar dus.

Koop een huis
Als je in eens zoveel geld op je rekening hebt staan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een mooi huis hebt. Je kan natuurlijk niet in een snelle Bugatti rijden en vervolgens in een twee-onder-een-kapwoning wonen. Een mooie vrijstaande villa met een mooi rietendak kan de perfecte oplossing zijn hiervoor. Dit zorgt er tevens ook voor dat je genoeg privacy houdt. 

Geef aan een goed doel
Als je veel geld hebt is het je morele plicht om te delen met de mensen die minder hebben. Door geld te geven aan een goed doel deel jij je welvaart met de wereld.

Zolang we nog niet gewonnen hebben blijven we dromen over het winnen van de loterij. Mocht het moment daar zijn dan weet je nu in ieder geval waar je je geld aan uit kan geven.

https://www.vergelijkloterij.nl